Is HRMvrouwen niet voor mannen?, is de vraag die ons regelmatig gesteld wordt.

Ons antwoord? Natuurlijk zijn mannen welkom! Tegelijkertijd is het volgens ons geen toeval dat je juist in ons vak zoveel leuke en capabele vrouwen treft. Ons bureau en ons netwerk bestaan dan ook grotendeels uit vrouwen.

En ja, er staan 3 vrouwen aan het roer: Daiëlle Rikken, Ank Verheyen en Corinne de Bruijn. Drie zeer ervaren en allround HR-professionals die naast die basis specifieke, eigen kwalificaties inbrengen.

Gedrieën staan Ank, Daiëlle en Corinne voor bijna 100 jaar HR-ervaring die is opgedaan in een breed scala van sectoren. En onze klantenportefeuille is nog steeds heel divers: Van MKB tot gemeenten, zorg en onderwijs. Waar mensen ook werken, wij zijn ervan overtuigd dat iedere medewerker toegevoegde waarde moet leveren aan de missie, visie en doelen van de organisatie. Wij maken medewerkers ervan bewust welke bijdrage dat is en hoe ze zich daar in hun rol maximaal voor kunnen inzetten.

Corinne de Bruijn

Het specialisme van Corinne is conflictmanagement. Als geregistreerd mediator bemiddelt zij in het geval van een (dreigend) arbeidsconflict. Dat doet ze tussen en binnen de lagen van een organisatie. Ze geeft teams het inzicht dat conflicten deel uitmaken van  teamontwikkeling en groei.

Daiëlle Rikken

Daiëlle weet zij als geen ander de strategie van de organisatie te vertalen naar individuele bijdragen. Daielle krijgt het voor elkaar om HR te integreren in het totaal van bedrijfsvoering.

Ank Verheyen

Het wendbaar maken van de organisatie is Ank’s second name. Haar hart gaat uit naar het flexibel maken van de factor arbeid. Generaties verbinden, activiteit gerichte werkomgevingen creëren en de wendbaarheid vergroten door bijpassende contractvormen.

Neem contact met ons op