HRMv met de V van

Toen we ons bedrijf startten, noemden we het HRMvrouwen, wij verwezen naar de vrouwen die dit netwerk oprichtten. Een passende naam, vonden we toen. Inmiddels denken we daar anders over. Het is – nog steeds – prima om bij HRM aan vrouwelijke energie te denken. Maar eerlijk is eerlijk, we kennen uitstekende HRM mannen met wie we graag en goed samenwerken. Het woord ‘vrouwen’ vervangen we door de V van: verbondenheid, verantwoordelijkheid, vrijheid, vakmanschap, veiligheid en vrolijk. V’s die bij ons passen en voel je vrij om daar jouw V aan toe te voegen. Er zijn maar liefst 76.374 woorden die beginnen met een V.

HRMv bestaat uit twee partners, Corinne de Bruijn en Daiëlle Rikken, en een netwerk van circa zeventig interim professionals. Corinne en Daiëlle zijn zeer ervaren senior HR-professionals die zich thuis voelen in diverse rollen: HR-manager, HR-adviseur, HR-projectleider. Daarnaast hebben zij ieder een eigen specialisme.

Onder de zeventig interim professionals bevinden zich generalisten en specialisten. Denk bij de generalisten aan HR-managers en HR-adviseurs.

In het geval van de specialisten gaat het over: arbo- en verzuimspecialisten, arbeidsdeskundigen, recruiters, specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen (HRD), (team)coaches, loopbaancoaches, geregistreerde mediators, geregistreerde vertrouwenspersonen.

(2020)

Daiëlle en Corinne staan voor een HR-ervaring die is opgedaan in een breed scala van sectoren. En onze klantenportefeuille is nog steeds heel divers: Van MKB tot gemeenten, zorg en onderwijs. Waar mensen ook werken, wij zijn ervan overtuigd dat iedere medewerker toegevoegde waarde moet leveren aan de missie, visie en doelen van de organisatie. Wij maken medewerkers ervan bewust welke bijdrage dat is en hoe ze zich daar in hun rol maximaal voor kunnen inzetten.

Corinne de Bruijn

Het specialisme van Corinne is conflictmanagement. Als geregistreerd MfN mediator bemiddelt zij in het geval van een (dreigend) arbeidsconflict. Dat doet ze tussen en binnen de lagen van een organisatie. Ze weet conflicten functioneel te maken, dat wil zeggen: bij te laten dragen aan teamontwikkeling en groei.

Daiëlle Rikken

Daiëlle weet zij als geen ander de strategie van de organisatie te vertalen naar individuele bijdragen. Daielle krijgt het voor elkaar om HR te integreren in het totaal van de bestaande of gewenste bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op