In onze ogen is HR altijd dienend aan de doelen van de organisatie

Bij iedere klant, bij ieder HR-vraagstuk maken wij de verbinding met de mensen en de processen. We zijn proactief, vertalen en passen toe. Interventies en de manier waarop we HR-professionals en -instrumenten inzetten moeten passen bij de omvang, groeifase en dynamiek van de organisatie.

Sowieso brengen we onze missie en kernwaarden met ons mee. Daar gaan we voor, staan we voor en iedereen mag ons daarop bevragen:

De missie en kernwaarden kunnen verwijderd worden uit het blok met de diensten.

Onze missie:

Wij bouwen aan een krachtig en professioneel netwerk om impact te maken, potentieel te verzilveren en het HR-vak te laden door met aandacht samen te werken.

Onze kernwaarden:

Verbondenheid:

Een netwerkbedrijf als het onze bestaat bij de gratie van verbondenheid. Verbinding met onze interim professionals, met onze klanten en met ons vak. Dat is de basis vanwaar we werken.

Vitaliteit:

Het streven naar fysieke en mentale gezondheid maakt eveneens onderdeel uit van onze basis. Onze focus op het deel dat we zelf in de hand hebben: gezond leven en gezonde relaties.

Vrolijk:

HRMv begint bij het plezier dat wij – de eigenaren – beleven aan ons vak, aan ons netwerk (zowel onze klanten als onze interim professionals) en aan elkaar.

Vakmanschap:

We weten het, de slogan ‘vakmanschap is meesterschap’ is niet door ons bedacht. Maar deze geleende slogan geeft zo exact weer hoe wij over ons vak denken dat we ‘m graag lenen. Vanuit deze gedachte vinden we het zo belangrijk dat we zo’n uitgebreid en solide netwerk hebben. Wij durven te stellen dat iedere expertise op ons HR-domein vertegenwoordigd is.

Wat brengen wij

Neem contact met ons op